Pages

19 August 2014

Birthday Girl (19/08)

Assalamualaikum..
Bismillah...

Hmm...hari ni kan kan kan kan..hehe! Boleh la tahan happy nya dekat sekolah...kawan-kawan wish tetap sama cuma tak macam tahun-tahun lepas tapi tahun ni special sikit sebab cikgu kesayangan pun wish sama..panjang & penuh makna..harap-harap masinlah mulut cikgu tu ye. Aminn3 :)

Tahun lepas semua orang ingat..tahun ni tak sampai 10 pun ingat, tahun ni macam ramai yang buat-buat tak ingat..tapi aku tak kesah..siapalah kita ni..kalau nak wish, wish ajelah..bukannya aku mintak hadiah pun..aku diberi peluang hidup dekat dunia ni pun sudah bersyukur sangat. Aku tak harapkan pun korang wish aku..tapi sekurang-kurangnya ingatlah aku yang duduk jauh dari korang..rasa jugak dihargai

Papepun, hari ni usia aku sudah 17 tahun..dah takda 16 tahun bulan hari bagai macam dulu..kalau ada pun untuk tahun-tahun yang mendatang..harapan aku, moga diri ni terus sukses & hati ni tetap "sado" dari seawal 19/08/1997 sampaikan hari ni 19/08/2014. Aminyarobbalalamin. Bye!



Facebook pun tau wish ;D 

p/s : InshaAllah, ini merupakn last entry aku..lepas SPM kita jumpa lagi ya! ;)

10 comments:

  1. Good Luck Bithday Girl. Lambatnyee lepas spm. T___T,

    ReplyDelete
  2. Happy birthday !! Sweet 17 gituu.
    All the best in spm =)

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday :)
    good luck and all the best for ur spm. may Allah ease everything.

    #doadarijauh

    ReplyDelete
  4. macam lambat. tapi takpelah nak wish jugak. hehehe. happy balated birthday. May Allah bless u :)

    ReplyDelete
  5. macam lambat. tapi takpelah nak wish jugak. hehehe. happy balated birthday. May Allah bless u :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday and good luck in your spm! sir zuki follows you back!

    ReplyDelete