29 August 2014

Maaf!


Assalamualaikum..
Bismillah..

Maaf kepada semua followers & rakan-rakan blogger yang lain..aku tak sempat singgah blog korang semua sebab sekarang aku betul-betul takda masa nak berblog. Aku sekarang terlalu sibuk dengan SPM lebih-lebih lagi sekarang ni minggu Trial. Niat hati aku taknak buka blog buat masa ni sebab takut menggangu konsentrasi aku untuk belajar tapi masalahnya bila aku balik aja dari sekolah mesti banyak email yang aku dapat dari blogger-blogger yang terjah blog aku komen di setiap entry. Tapi sebab risau aku di cop sebagai "Arrogant Blogger" hari ni terpaksa jugak buka & update entry ni. Maaflah, aku tak sempat nak balas komen & terjah blog korang balik sebab terlalu banyak..hehe. Harap alasan aku yang munasabah ni dapat diterima. Pada blogger-blogger yang sudi follow aku tu terima kasih. Kalau korang perasan aku belum follow blog korang lagi mohon komen dekat entry ni, if aku sudah follow korang nanti aku tinggalkan pesanan dekat cbox or kotak pesanan korang.TQ! Wish me LUCK ^^



2 comments:

  1. takpeee. lakukan apa yang pentingg sekarang ni. Btw, goodluck 4 ur TRIAL sayang :)

    ReplyDelete