14 August 2014

Segmen Bloglist

Assalamualaikum..hai semua :)
Ntah la kenapa hari ni hati tergerak nak buat segmen "bloglist" bukan apa sebab aku masih baru dalam blog jadi aku pun tak tau sangat apa apa tentang blog jadi bagi menghabiskan cerita tentang entry ni aku cuma nak korang tinggalkan link blog di ruangan komen untuk aku tambahkan pada ruangan bloglist aku jadi kalau ada followers korang yang berminat cuma perlu komen di ruangan komen & kalau sudi follow lah sekali..nanti aku follow balik :D



-Trial SPM Menghampiri-


6 comments:

  1. Boleh apply kan kalau nak g PLKN :)

    ReplyDelete
  2. mama singgah sini dear,
    salam kenal dari www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  3. Cik Mimie : Boleh kot..heee :D
    Mama : Ok..salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. HAHA! Tak dapat pergi pun tahniah. ye..hehe :D

    ReplyDelete