05 September 2014

Al Kisah~~

Assalamualaikum..
Bismillah..

Al-kisah malam ni. Tadi ada sorang pakwa ni dia singgah blog aku jadi sebab dia singgah sekali dengan follow aku pun apa lagi teruslah pergi ke blog dia..masa aku tengok blog dia tu memang habis tertarik aa sebab blog dia memang superb! Nak link nanti akhir entry. Aku pun apa lagi baca lah salah satu dari entry dia sebabnya kisah dia tukar template baru..baca punya baca rupanya dia dia pakai Denim Template.

Aku tertarik sebab blog dia tu kemas gila sesuai dengan tuan *gedik. Aku pun tekan plus, search kat google apa itu Denim Template lepas tu adalah sorang blogger ni bagitau pasal Denim Template siap bagi kod lagi..kat situ dia dh warning suruh tick apa benda entah tapi aku ni jenis tak hirau..apa lagi terus delete kod yang asal terus paste kod yang aku copy tu..aku save then bukak, x la lawa sangat..lawa lagi template asal aku *perasan.

Lepas tu sebab dh terlampau rindu dengan template lama aku pun copy lah balik sebab before aku copy kod Denim template tu aku copy & paste dulu *gilaa x sayang lepas aku copy & save balik aku view blog..masa scroll tu biasa je..lama-lama mcm pelik..apa yg hilang ehh? Barulah aku sedar yang aku punya barang-barang kt sidebar semua dah hilang..masa tu kilat, petir, hujan, ribut habis jadi background aku malam ni *k tipu. Aku pun apa lagi menggelabah tak tentu pasal.

Tanpa fikir panjang aku terus bukak blogger tekan layout nasib baik tajuk x hilang cuma kod yang hilang..aku pun mulalah dari situ tapi dari tadi aku duk fikir macam ada yang kurang tapi takpelah nasib baik semuanya okay! Huhu ^^. Pendek kata dari aku, jangan terlalu mencari yang sempurna kalau yang sempurna dah ada depan mata. Chauw!

Farhan Lavinch.  
Nilah blog yang aku maksudkan tu. Cantikkan? Hehe ^^

5 comments:

  1. oh, adik Farhan. hehe.. xdpt nk tgk blog kamu, sbb saya guna hp huhu..

    ReplyDelete
  2. coool smgat.. hahaaa abes ribut taufan kilat petir dipetik sekali ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sebenarnya..masa saya taip entry tu memg betul2 ada kilat petir ;D

      Delete
  3. ohhh blog dia rupanya..blog dia kemas,n sngt simple...walupon simple tetap comey lotey..blog nih pon apa kurgnya...........keep blogging ye!

    ReplyDelete