02 September 2014

The Versatile Blogger Award

Assalamualaikum..
Bismillah..

Hmm..aku pun sebenarnya tak tahu apa-apa pasal "anda ditag" ni walaupun ada orang selalu kata "Anda ditag" haha..ok! Malam ni aku baru tahu bila Sham Stallion update entry bercerita tentang "Anda ditag" ni. Ok! Aku sahut ^^






Syarat:-

- Thanks to the person who gave you this award
- Include a link to their blog
- Select 15 blog / blogger you've discoverd / followed regularly
- Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award
- Tell the person who nominated you with 7 things about yourself

 ~7 Perkara yang Anda Tak Tahu Tentang Saya~

1. Bercakap

 Aku kalau cakap..memang berbelit-belit, bukan sebab kaki kelentong orang tapi sebab aku ni tak berapa mahir cakap bahasa lain selain bahasa terengganu. Asal salah cakap sikit aku puihh! Haha..

2. Pemalu

Aku ni sebenarnya seorang yang pemalu jenis takda keyakinan diri. Tapi orang selalu pikir yang aku ni sombong. Ni lah orang kata, don't judge a book by it's cover bila dh kenal, comfirm mulut aku jee yang bunyi.

3. Penyayang

Haaa! aku ni sebenarnya seorang yang penyayang walaupun kawan-kawan selalu kata aku ni muka bengis, gangster tapi aku ni sebenarnya seorang yang penuh kasih sayang.

4. Panas baran

Aku memang panas baran, pantang ditegur mulalah kaki tangan terketar-ketar sebab geram walaupun teguran tu untuk aku..aku bukannya x boleh terima boleh tu boleh tapi tunggu aku sejuk dulu.

5. Pekak

Aku bukannya pekak tapi jenis pendengaran tak berapa nk dengor..bila orang mengumpat dengor la pulak..haha! Masalah ^^

6. Aktif

Aku ni jenis aktif dalam sukan tapi tak berani nak tonjolkan diri sebab tak yakin dengan diri..takut orang mengata. Aku ni memang pelik..kadang-kadang aku sendiri pun tak paham dengan diri sendiri.

7. Kuat berangan

Muka aku ni memang kuat berangan..kadang-kadang cikgu tengah mengajar pun sempat lagi. Berangan nak kerja cikgu lah, jadi Polis lah, Pilot lah..tinggi kan angan-angan aku?

Setakat ni sudah ceritera hidup aku..

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com
http://aswanazmy.blogspot.com
http://www.mamaniza.com
http://loveneddy.blogspot.com
http://www.mialiana.com
http://syazdanny2329.blogspot.com
http://cikayuekechik.blogspot.com
http://rainfallasleep.blogspot.com
http://norshamimi.blogspot.com
http://dilaella.blogspot.com
http://www.dayangdeno.com
http://akifimtiyaz3.blogspot.com
http://acikwatie.blogspot.com
http://cahayaalammaya.blogspot.com
http://fionamauricefaith.blogspot.com

4 comments:

  1. Yang no 5 tu kan.....Wakakakaa.. :p

    ReplyDelete
  2. no.5 kelakar la..hahahahah sy ade kwn mcm awk.. hehe

    ok no. 7 kite geng..hahahah *hi5skitttt*

    ReplyDelete