Pages

02 November 2014

Masuk Paper (Part 2)

Assalamualaikum..
Bismillah..

Hmm..tak taulah kenapa hati ni terdetik nak buat entry "Masuk paper" part 2. Al kisah nya macam ni. Pagi tadi cikgu ada buat kelas tambahan, masa kelas tu pulak perut aku tengah lapar gila so rancang la dgn meknaa aka meknab kononnya lepas habis kelas ni turun kantin sebelum teruskan journey ke tempat lain. Beli punya beli terserempak dengan cg bella. Tak kenal? Alaa...cg yang dalam paper sebelah dgn aku tu..haaa! Cg kesayangan tuh! Hari ni tak tahulah kenapa dia punya ceria tu lain macam..sekali dia tersengih tengok aku..aku pun layankan je laa. Ehh! Dia duduk sebelah pulak
Cg "Orang tu kann, orang tu kann!" Me "hehe..apa cg? Ni mesti pasal paper tu kann?"
Cg "haa..tulah..saya pun x tau kawan yang bagitau..bla bla bla"
Me "Oh..haha"

Sekali cikgu temubual pulak.

Cg "Mcm mana boleh jadi mcm tu"

Me " Ntah! Org bh tu yg tweet saya dulu..mintak ni itu"
Cg "Ohh..teruskanlah!"

Tu je yang aku nak cerita..nampak simple tp ni lah kenangan terakhir before aku tinggalkan SDAHA. Welcome SPM!

BYE!!!!!!

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment