Pages

23 April 2015

Dapat tawaran dari TATIUC

Assalamualikum..
Bismillah..

Kali ni tawaran kali kedua aku dapat..ntahlaa..aboh setuju atau tak. Kali ni dapat tawaran study dekat kampung halaman sendiri & aku nak rebut peluang ni sebab dah 18tahun aku hidup..tak pernah-pernah aku tinggal or stay dekat terengganu..yang aku tahu..duk sibuk belayar dekat negeri orang..hahaha! Dh macam nomad --"

So, sekarang ni kene tunggu aboh bangun dari tidur..sebab aboh keje tak tentu masa..sabar jelah..dugaan anak polis, kurang kasih sayang dari aboh..tapi nasib baik anak-anak faham. Tadi jugak, aku ada call sepupu yang pernah study dekat sana..katanya dapat pinjaman dari MARA..dekat situ dah kukuh sebab kenapa aku nak pergi sana. InshaAllah, kalau dapat aku akan amik DIPLOMA SENIREKA GRAFIK & MEDIA KREATIF. Bidang yang aku sangat gila-gilakan..doakan aku supaya aboh setuju ya.

No comments:

Post a Comment