26 April 2015

Kisah sate 150 cucuk

Assalamualaikum..
Bismillah..

Kisahnya sebab abang syafiq belanja 1 family makan sate 150 cucuk..maklumlah..dah lama kitorang tak brrkumpul ramai-ramai macam ni..

Mula-mula tu punyalah excited sebab sate merupakan makanan fav aku jugak..bila raya je wajib benda tu adalah benda kedua yang aku cari lepas nasi dagang. Tunggu punya tunggu akhirnya sampai depan mata. Makan-makan..sampai satu tahap kitorang 6 beradik dah tak mampu nak habiskan sampaikan abang syafiq paksa ajmal untuk habiskan baki lagi 5 cucuk itupu kalau dia nak topup yang dia kirimkan suruh abang beli..kelakar pun ada masa tu..

Alhamdulillah..misi berjaya. Tapi masih ada lagi baki dalam peti.Esok2 takdalah tu dalam peti. Niat aku nak diet before sambung belajar tapi hampeh..terbantut dekat situ..hahahhaa. Bye

gambar abam google

2 comments:

  1. tu dia,150 cucuk..berbaloi-baloi.

    ReplyDelete
  2. betuoii tu ibu noey 150 cucuk kalau tak join... makan sekali rugi..heee..

    ReplyDelete