Pages

17 June 2015

Tukar Raket Semasa Main

Assalamualikum..
Bismillah..

Lepas maghrib tadi, masuk 1 ramadhan..korang p terawih tak? Ke terawih dengan blog? Hehehe..
Nampak tak tajuk dekat atas? Familiar je kan? Bagi yang tengok Sukan Sea baru-baru ni aja yang tau..
Okay! Pemain badminton negara "regu campuran" dorang tengah lawan dengan pasangan dari Singapura, si Chan Peng Soon dia punya raket tali putus sempat lagi p tukaq dengan Goh Liu Ying..cepat je doh! Sampai pengulas cakap, shot tu kita kena simpan..hahaha. nak tengok? Aku ada sedia kan dekat link bawah..selamat menonton!

Tukar Raket Semasa Main

No comments:

Post a Comment