Pages

05 November 2015

Hidup manusia

Nak puaskan hati semua orang tu ibarat dia burung yang nak terbang tapi takda sayap. Sejak aku move on dengan semua yang berlaku disekeliling..aku dah tak kesah apa yang orang nak kata. Penat? Nak kata tak tu, mustahil..nak kata ya pun, mungkin. Tapi, dalam diam aku cuba cari balik kekuatan baru..aku taknak kekuatan lama sebab aku tahu..aku akan terus jatuh & gagal. I just waiting my new spirit.

Manusia ni pula, jenis cakap aje pandai..buat tu tidak. Example macam kau mintak bestfriend kau move on dari mengharapkan kehadiran orang yang dia sayang..kau cakap macam-macam..forget him! Tapi, bila sudah part tu dalam hidup kau? Ada rasa macam pisau dekat hujung leher tak? Jangan sembang kencang..Allah boleh balik benda tu dekat kau bila-bila masa..sebab semuanya datang dari Dia.

#selamatpetangblogger

No comments:

Post a Comment