Examm !!! - .

16 October 2013

Examm !!!

Assalamualaikum. Salam AidilAdha buat semua pembaca, mcm mana cuti ? Ada baik ka ? Untung laa yg mana dpt beraya kt kg tuu..kite ni duk membuta jea kt rumah..dh 3tahun x balik raya kt kampung..dh la raya pertama tuu demam, nak tgk org sembelih lembu pun x kesampaian..last tgk 2010 3 tahun lepas..Huhui..saboe jea laa. Esok pula exam semesta akhir bagi F4..wish me luck please :') . Harap sangat dapat buat yg terbaik walaupun aku ni tak la terbaik sangat. Exam kali ni cuma kene fokus pada MP PD, dgn SEJ..yg lain tuu bukan x nak fokus..nak tu nak..tp mcm tu lahh...kekadang fade up jgk dgn diri sendiri..lebih-lebih lagi pulak Drama Melayu yg tengah hot kt tv sekarang..tak tau eh ? tipu laa. Alaaa...yg kt slot akasia tuu..yg sumi dia Arrogant, Hahaha ! tau punn..best kan cite tuu..aku dari start ep1 x penah lagi tertinggal..sampaikan bapak aku pun same-same join..siap tanya lagi name pelakon perempuan tu apa -_-" . Bay the way, exam esok aku kene fokus lebih sikitt..kalu boleh x nk la turun kelass... ;) . Bye !!!


No comments:

Post a Comment