Penangan Cerita Love You Mr. Arrogant - .

28 October 2013

Penangan Cerita Love You Mr. Arrogant

Al-kisahhh...hahaha, mcm ni cite nya hari ni minggu ketiga aka minggu last exam bagi sem 2013 ting4 bagi subjek Tassawur Islam..aku pun tadi banyak termenung mase exam tgh jalann..maklum laa mase kt skolah SMKTD2 dulu aku x amik aliran Tasawwur Islam ni..amik pun Perdagangan dgn P. Seni..jadi bila kt SDAHA ni aku kene la amik 3 aliran..sama jugak mcm kt skolah SMKTD2 dulu...cuma perlu tambah Tasawwur..jadi mase tgh jwb exam tuu aku byk la jgk termenung sebab x tau nak jwb apa...sempat belajar 5 buln jea dgn cikgu..tu pun x cukup lagi sebab nota tasawwur dgn text book aku takde...otak aku pulak bukannya boleh simpan data tentang pelajaran ni...tgh best termenung, tetibe teringat pulak dgn cite Love You Mr. Arrogant..entah mcm mana ntah tetiba aku x leh duk diam..menggelabah lain mcm..letak kepala angkat kepala balik..mase tu pulak tetiba teringat promo utk minggu ni..yg scene Zara bgtau kt Irham yg "I Love You Mr. Arrogant, Saya Cintakan Awak.." perghh ! meremang bulu denn...aku dah x boleh control diri gerak sana gerak sini..tp pandai cover sebab kot-kot kwn aku perasan nnti ape pulak dorang pikir..aku memang mcm ni..sejak masuk sekolah menengah ade jea cite romantik..mulalah hati aku tertarik..tapi sedih jugak sebab Mr. Arrogant dah nak habis..next week final episode..Oh my goddd...agaknya lepas ni aada x cite sehebat Love You Mr. Arrogant ? mak aku pulak x suka aku tgk cite time maghrib..siap tnya lagi " "Arrogant tu hbs bila ? " aku ckp laa ade 2 minggu lagi..dia pun bals "molek la tuu...sebab dok wahi ngat tgk kak tgk cite time garikk...dop molek" sup sap sup sap..mood aku bertukar. Haish ! aku memg pantang ditegur. K lah, tu jea aku nak cite..hehe ;)






No comments:

Post a Comment