Wajah baru~ - .

01 September 2014

Wajah baru~

Assalamualaikum..
Bismillah..

Hari ni secara rasminya aku boleh online & mengedit blog aku menjadi lain rupanya. Haha..ntah la kenapa aku pergi tukar dari bogskins ke template biasa...mungkin sebab template biasa banyak funtion..hehe. Tapi apa-apa pun aku suka dengan template baru ni. Tapi belum siap sepenuhnya.

Nak dijadikan story, masa aku duk shok shok mengedit tadi tiba-tiba tak boleh save..dalam hati masa tu "Ehh? Dh kenapa? Line x bayoo ke apa?" Masa tu aku punya menggelabah Allah je yg tahu tapi masa exam tak pulak mcm ni..hoho..dh banyak kot aku edit tapi macam ni pulak jadinya. Nk tutup lappy ni memang x la kann..dh penat-penat edit nak kene tutup balik lepas tu kene buat balik. Aduhai! Stress nyo denn. Lepas tu pulak lappy ni dh memang jemm memang masakklah aku dikerjakan. Aku dapat update blog ni pun pakai handphone jee ikut app Bloggeroid For Android so kalau korang tertinggal lappy kt rumah dalam masa yg sama korang nk sangat update blog boleh la downloud app ni..x besau sangat kot. Hmm...dh lari tajuk nampaknya.

By the way! Aku nk korang komen..sesuai tak aku pakai template ni. Menarik atau tak. Hehe. Bye Bloggeria
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment