Blog hilang & terpadam :'( - .

29 March 2015

Blog hilang & terpadam :'(

Assalamualaikum..
Bismillah..

Sejak kebelakangan ni..rasa macam hari-hari aku duk update blog..dulu kemain susah der. Nak cari masa tu kekadang macam cari semut dalam laut..hahaha *ayat over
Ceriteanya macam ni..semalam dalam lingkungan pukul 1/2 pagi..aku memang tak boleh nak lelapkan mata langsung..bukak lampu sisi layan lagu dengan movie Wali Band - Baik-baik sayang sebab drama ni aku belum tonton lagi. Tengok punya tengok..bila dah habis tu aku mengadap laptop.

Teringat pulak janji aku dengan diri sendiri, yang kononnya aku nak tukar nama penulis blog yang dari UmmiSFZ ke FarhanaaZainuddin. So, aku tukar dengan cara buat email lain..okay! Email baru dah siap jadi niat seterusnya aku nak delete email lama sebab email baru dah ada & aku dah hubungan dengan blog..ini bukan kali pertama aku buat..tapi ni dah masuk kali kedua..sebab dah pernah berjaya itu yang aku berani ambil risiko. Aku memang jenis suka ambil risiko..hehehe

Tiba masa nak buang akaun lama gmail. Okay! Aku buang..bila aku bukak (blogger.com) korang tau tak apa yang dah jadi? Blog aku dengan relanya terpadam...
Aku ni jenis macam ni..if benda aku sayang, hilang or rosak..a\kalau hati aku tak gelisah, maknanya masih ada harapan. Sama macam semalam, masa blog aku terpadam..aku tak gelisah pun..tapi aku tenang je..okay1 Aku bukak google search kot ada someone boleh tolong dengan tutorial yang dorang share..tapi takda.

Aku buat apa yang aku rasa patut buat. Aku dah lupa macam mana aku buat semalam sebab masa tu aku jadi kelam kabut dengan mengantuknya..tekan, tekan, tekan & tekan..aku buaka balik (blogger.com) sekali blog aku ada balik..apa yang berubah? Nama penulis saja yang berubah..email tak berubah..aku tak tahu apa yang aku dah buat semalam tapi apa yang penting blog aku dah kembali semula pada aku. Alhamdulillah..5 tahun aku ambil masa nak naikkan blog ni..tak sia-sia..

No comments:

Post a Comment