SAHABAT - .

19 March 2015

SAHABAT

Assalamualaikum..
Bismillah..

Memandangkan zaman sekarang blog pun boleh diupdate melalui handphone..aku pun gunakanlah kesempatan ni dengan baik baik sayang 😝 memandangkan my mom masih dekat hospital terpaksa lah kann...handphone jugak yang kene guna pakai sekarang..laptop ikat tepi.

Semalam 18/03 my SAHABAT yang stay di Johor Bahru sanggup turun ke HSA sebab nak jumpa aku yang dah berbulan bulan lamanya tak berjumpa..tipulah kalau tak rindu. Sudah 3 tahun persahabatan ni terjalin..masing masing memahami antara satu sama lain..syukur pada yang Maha Esa kerana mengurniakan SAHABAT seperti mereka...


1 comment: