Berakhirlah sem pertama - .

28 October 2015

Berakhirlah sem pertama

Assalamualaikum..

Rajin pulak aku update blog waktu malam yang hampir ke pagi ni. Cuti sem dah bermula..jadi tak hairanlah kalau aku selalu terjah blog korang semua lepas ni. Malam ni memang aku dah rancang taknak tidur sebab malam ni malam last kitorang sesama untuk sem ni.

Sajalah aku nak throwback balik kisah mula mula kitorang kenal. Benda tu biasa je..takda yang amazing sangat. Benda normal when you meet new friend in your life..tegur tegur..tanya dari mana & sebagainya.

Before ni ada jugaklah dengar dengar orang yang lebih "arif" pasal dunia ipt ni ada yang mengatakan "kawan kawan kita sem 1 belum tentu sampai sem akhir" & untuk pengetahuan orang yang keluarkan auta tuh..meh hadik nak nasihat..sesebuah hubungan tu boleh kekal dengan adanya akal..bukan guna lutut..tapi akal yang Allah kurniakan untuk kita guna baik baik.

Aku harap sangat..kita boleh stay sampai sem akhir & grad sesama. Campak topi sesama..happy kan our parent together..if korang baca entri aku malam ni..i just want to say..thanks sebab always ada masa aku sakit..masa aku tak sedar atau tak..walaupu ego sorang sorang tahap dewa but i know..sometimes caring korang tu nampak..hehehe.

Goodnight!

No comments:

Post a Comment