Aku ni "PELIK" - .

02 February 2016

Aku ni "PELIK"




Assalamualaikum..
Bismillah..

Kali terakhir aku berbual dekat sini dengan korang 12 hari yang lalu. Maaflah kalau blog ni dah tak aktif macam dulu..hahaha! Itu masa zaman bujang sebelum aku kahwin dengan assignment..ni baru assignment bukan manusia lagi..ehehe

Kali ni aku nak buka topik "Suka hati aku". Sebab? Sebab ni kan blog aku..suka hati lah. Hahaha..kerja korang senang je..tolong baca ataupun komen.

Kali ni cerita tentang kesihatan aku. Tak tahu lah kenapa sejak kebelakangan ni demam makin teruk..kadang aku punya tak larat tu Allah saja yang tahu. Kadang, aku ni takde nampak macam rupa orang..maklumlah, aku bila dah mula tarik muka memang hodoh bebenor..nak pulak aku yang tak seberapa nak cute miyute ni..ehehehe.

Sejak jauh dari keluarga ni semua benda tak kena. Kadang bukan mandi tak basah..tak mandi terus pun ada..hahaha! Kalau pasal makan pulak, bukan tak kenyang..ada masa tu langsung tak makan tambahan pula aku ni ada gastrik. Asal waktu pagi aja mulalah meronta-ronta dalam kelas mintak lecturer lepaskan aku ni awal sikit tapi aku tak pernah buat macam tu..jadi aku tahan ajalah dari pagi sampai tengahari itupun bergantung pada mood aku. Kalau aku rasa nak makan, aku makan, Kalau taknak, aku takkan makan.

Kadang, aku sendiri pun tak faham dengan diri aku. Apa yang aku nak, apa yang aku perlukan..

Yaa..kalau korang ni kawan aku benda prtama yang aku keluar dari mulut korang mesti "kau ni pelik" hahaha! Kalau nak tahu sejauh mana aku ni pelik cubalah korang stalk aku punya blog ni setiap hari tapi bergantung pada mood aku lah nak up atau tak entri dekat sini..hehehe

By the way aku terpaksa out dulu..bukan sebab waktu yang mencemburui tapi sebab aku sakit perut..hehehe! Belum makan.

Signature,
umsyfa

2 comments:

  1. makan kena on time awk.. jaga kesihatan
    btw, awk.. jemput join GA http://belogzeera.blogspot.my/2016/02/giveaway-sugarscarf-bg-zeeralily.html

    ReplyDelete
  2. singgah + follow sini..

    jemput join GA shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete