Baju raya Lubna - .

18 April 2017

Baju raya Lubna

Jom Berhari Raya Bersama Lubna
Mengetengahkan konsep yang cukup ringkas dengan penggunaan warna-warna pastels yang lembut, koleksi baju raya Lubna merupakan koleksi yang wajib anda miliki sempena Aidilfitri pada tahun ini. Direka khusus untuk wanita moden yang gemar bergaya ringkas dan pada masa yang sama kelihatan menarik, Lubna bijak menyuntik elemen moden bagi setiap helaian rekaan baju kurung.

Bukan sahaja menghasilkan koleksi baju kurung, Lubna turut membawakan aneka pilihan blouse Muslimah, dress Muslimah, dan juga pelbagai rekaan skirts yang menarik pada tawaran harga berpatutan. Walaupun masih hijau dalam persada fesyen tempatan, koleksi baju raya Lubna 2016 ini membuktikan bahawa jenama ini kini berdiri setanding dengan jenama-jenama Muslimah yang lain.

Lubna bijak bermain dengan kombinasi warna yang kontra dalam koleksi baju kurung moden pada tahun ini. Selain itu, mereka juga memberi pilihan kepada para pembeli untuk bergaya kreatif dalam memadankan koleksi blouse Muslimah Lubna dengan pemakaian skirts untuk gaya raya kontemporari.

Kesemua koleksi pakaian wanita Lubna ini boleh anda temui di laman web popular, ZALORA Malaysia hari ini juga. Selain daripada menawarkan promosi istimewa dan tawaran eksklusif sempena Raya, ZALORA turut menyediakan perkhidmatan penghantaran secara percuma terus ke rumah anda. Bukan itu sahaja, mereka juga menyediakan beberapa kaedah pembayaran yang selamat termasuklah kaedah cash on delivery di beberapa kawasan. 

2 comments: